Het Bedrijf

Historiek

In 1971 startte zaakvoerder Luc Pauwels in de garage van zijn ouders met enkele herstellingen voor kennissen en vrienden.

In 1972 werd er in de Beukenstraat een hangar gebouwd waarin hij zijn werkzaamheden startte. Dit groeide met de jaren uit tot een bloeiend bedrijf zodat er in de jaren '80 een stuk werd bijgebouwd.
De zaak floreerde en wegens plaatsgebrek en geen mogelijkheid tot uitbouwen in de Beukenstraat werd er verhuisd naar het huidige complex in de Hanenstraat.

In 2003 werd de activiteit uitgebreid met het Nissan Trucks gamma en kwamen ook de kinderen in de zaak. In 2011 werd daar ook het IVECO gamma aan toegevoegd.   Gezien de grote groei in de carrosserie en de verkoop, drong een opsplitsing van de activiteiten zich op en werden de firma’s Cars en Trucks Service en Carrosserie Pauwels Plus opgericht. Dit alles met als doel onze klanten nog beter te  kunnen helpen.
Cars en Trucks Service is met zijn strategische ligging in de driehoek Gent, Antwerpen en Brussel heel vlot bereikbaar. 


Met ons team van enthousiaste medewerkers, doen we ons uiterste best  om u van een degelijke en snelle service te voorzien.

Om de service nog te verhogen en om aan de groeiende vraag te kunnen beantwoorden, blijven we investeren. Recentelijk werd onze werkplaats uitgebreid en voorzien van een geijkte remmentestbank en werkput.

Onze nieuwe burelen bevinden zich achteraan het gebouw zodat de klanten zich daar gemakkelijker kunnen aanmelden en parkereb.

Ook voor het herstellen of ijken van tachografen en snelheidsbegrenzers kan u bij ons terecht.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd aan alle merken en types van personen-, bestel -en vrachtwagen en dit aan zeer competitieve voorwaarden.