Nissan Lichte bestelwagens


Nissan NV 400


De Nissan NV 400 zorgt voor een frisse wind op de markt van lichte bedrijfswagens, met innovatieve technologie, uitstekende functionaliteit en lage gebruikskosten. De vormgeving is van de hand van Nissan Design Europa, waardoor deze nieuwe bedrijfsauto direct te herkennen is als grotere broer van de NV200.

 NV200

Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens overboord. Dankzij zijn unieke ruimtebesparende eigenschappen krijgt ‘praktisch’ een nieuwe dimensie – jouw weg naar succes.In de moderne wereld is aanpassingsvermogen van groot belang. Daarom is de NV200 ontworpen als een uiterst veelzijdige, compacte bus met veel laadruimte in verhouding tot zijn afmeting en een lage laadvloer om eenvoudig te laden. Zijn werklust wordt aangevuld door een soepele rijdynamiek en een kleine draaicirkel. En omdat de NV200 ook nogeens stijlvol, comfortabel en goed uitgerust is, voelt deze nieuwe manier van rijden goed.

De Primastar blijft een gevestigde waarde.Met zijn compacte exterieur, royale laadruimte en robuuste prestaties, is de kans groot dat de Primastar ook voor u de ideale bedrijfsauto is.

Bekijk de technische specificaties van deze lichte bestelwagens op de website van Nissan.