New Iveco Daily bestelwagen: klaar om vol te laden

https://youtu.be/uE7MEX5hqII


New DailyDe stevige, wendbare en krachtige maar zuinige Iveco Daily bestelwagen biedt niet alleen een hoog laadvermogen, maar ook een maximale productiviteit. In dat opzicht biedt hij hét antwoord op al uw transportbehoeften.

De Daily bestelwagen, een kampioen op het vlak van betrouwbaarheid en stevigheid, toont zich van zijn meest wendbare kant in druk stadsverkeer, maar garandeert ook hoge snelheden over lange afstanden. Hierdoor kunt u met dit voertuig rekenen op een echte super productiviteit.

De Iveco Daily bestelwagen is uitgerust met alles wat hij nodig heeft om alle wegen en opdrachten op een milieuvriendelijke en rendabele manier uit te voeren: met 9 motorversies (met een vermogen van 106 tot 205 pk), het meest complete gamma (van 3,3 tot 7 ton) en een laadvermogen tot 4,3 ton (de hoogste waarde in deze categorie).
Op basis van de drie interieurhoogten, de drie wielbasissen en de vier lengtes heeft de klant de keuze uit maar liefst acht verschillende laadvolumes, die variëren van 7 tot 17 m³.
Als u alle variabelen combineert, kunt u een bedrijfsvoertuig creëren dat praktisch op maat is gemaakt.

De Iveco Daily bestelwagen beschikt over een compleet gamma met de juiste oplossing voor alle transportbehoeften: u kunt tot zes meter europallets (1,2 meter) laden en dankzij de brede zijdelingse schuifdeuren (rechts, links of beide zijden) kan u zelfs vanaf de zijkant laden. De twee achterdeuren kunnen tot 250 graden ten opzichte van de zijden van het voertuig opengaan, waardoor er ook in krappe ruimten makkelijker kan worden geladen en gelost.

Door de grote hoogte onder het dak (tot 2,10 m) biedt de Daily bestelwagen zeer veel flexibiliteit voor specifieke ladingen. De (als optie verkrijgbare) luchtvering garandeert u verhoogd rijcomfort en vergemakkelijkt leveringen doordat de hoogte vanaf de grond kan worden aangepast.

Daarnaast is de Iveco Daily bestelwagen ook verkrijgbaar met een achteras met dubbellucht (dubbele wielen) voor ladingen met een hoog specifiek gewicht én bestuurbaar met rijbewijs B (met een maximaal toegelaten massa van 3,5 ton).

Er bestaat bovendien een versie van de Daily bestelwagen met plaats voor 5 passagiers + de bestuurder.

U merkt dat de Iveco Daily bestelwagen het meest complete gamma biedt op de markt van de professionals.